Wat is Koning-Key Automatisering B.V.

Koning-Key Automatisering B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, beheren en exploiteren van data warehouse(s). Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van gespecialiseerde software waaronder het SASŪ systeem.

Koning-Key Automatisering B.V. staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Wij kunnen u helpen met diensten in relatie tot de ontwikkeling van uw data warehouse of exploitatiemogelijkheden. Denkt u hierbij aan een haalbaarheid studie, het projectmanagement, projectleiding, het uitvoeren van informatie analyse, het ontwerpen van databases, ontwerpen van de exploitatie toepassingen tot en met concrete realisatie.

Bent u nog onzeker over de materie van een data warehouse dan is uw beste besluit om Koning-Key u vroegtijdig te laten ondersteunen. Gegarandeerd dat u beter uw project inschat en tot een succesvol resultaat kunt brengen.

Tot slot kunt u op Koning-Key Automatisering B.V. ook een beroep doen indien u een (tussentijdse) audit wilt laten uitvoeren op uw project. Integere verslaglegging is vanzelfsprekend.

Heeft u belangstelling om meer te weten over het bedrijf of wilt u samenwerking bespreken dan nodigt Koning-Key Automatisering B.V. u van harte uit om contact op te nemen.